Team

Paul Teeuwen

Paul Teeuwen

Na mijn studies bedrijfskunde aan Nijenrode en TU Delft heb ik 23 jaar gewerkt voor zowel grote internationale bedrijven als in het MKB. Ik heb me in die jaren ontwikkeld als een echte business developer. Een opleiding tot Certified MMS Coach (Motivational Management Systems) bracht mij op het pad van loopbaancoaching. Inmiddels ben ik alweer tien jaar (executive) coach, waarbij het accent ligt op loopbaanbegeleiding.

In 2014 ben ik gefuseerd met Elffers en verantwoordelijk voor de vestiging in Oegstgeest. Het geeft mij elke keer weer een enorme voldoening om mensen te mogen begeleiden in het realiseren van hun dromen en ambities, zowel bij het maken van een volgende loopbaanstap als het onderzoeken van eigen ondernemerschap. Ik doe dit op een enthousiasmerende, kritische en uitdagende wijze.

Contact:

Esmee den Hollander

Na mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Groningen, heb ik ruim 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Mijn ervaring heb ik opgedaan in de FMCG, Retail en Media branche. De laatste 10 jaar ben ik actief geweest als Management Consultant en Changemanager. De rode draad in mijn carrière is het veranderen en optimaliseren van organisaties. Echter, dit altijd hand in hand gaande met een kritische doch mensgerichte benadering. Mede door deze eigenschappen ben ik veelvuldig gevraagd om collega’s persoonlijk te coachen en opnieuw richting te geven aan hun loopbaan.

Je begrijpt.. het bloed kruipt waar het niet gaan kan, na vele jaren “on the site” coaching te hebben toegepast, heb ik besloten om me volledig toe te leggen op dit prachtige vak. Want was is er mooier dan mensen weer helpen richting te geven aan hun toekomst?

Dus.. ben jij bereid jezelf kritisch in de spiegel aan te kijken, ben je op zoek naar eerlijke feedback en opbouwende tips, gelardeerd met een gezonde dosis humor, dan ben ik er van overtuigd dat wij samen een mooi traject gaan doorlopen. Ik kijk er naar uit!

Contact: